

Welcome to the 27<sup>th</sup>
Annual Configuration
Management
Benchmarking Group
Conference!



Hosted by: PKMJ Technical Services Virtual 2020 Conference

## Conference Agenda

Time	Duration	Topic	Presenter
5:00 PM GMT	10 minutes	Conference Welcome	Brad Diggans
5:10 PM GMT	45 minutes	Update from INPO	Mark Fowler
5:55 PM GMT	5 minutes	Break	
6:00 PM GMT	45 minutes	SIEP Issue Resolution	Eric Turner
6:45 PM GMT	5 minutes	Break	
6:50 PM GMT	30 minutes	DOWG & Digital Design Process	Ashley Taylor
7:20 PM GMT	5 minutes	Break	
7:25 PM GMT	30 minutes	Calculation Process Improvement	Penny Selman
7:55 PM GMT	5 minutes	Break	
8:00 PM GMT	30 minutes	Digitalization of Shin-Kori	Young Ju Son
8:30 PM GMT	10 minutes	Conference Summary & Closing	Brad Diggans
8:40 PM GMT		Conference End	

This conference will be recorded.